Az öregedés nem jelenti azt, hogy minden sötétté és komorrá válik. Ezek az aranyévek! Utazás, család, főzés, városnézés. Ezek a tevékenységek mind-mind benne vannak a pakliban, sőt! Hogyan tudja a teste követni az életmódját?

Ne áltassuk magunkat, mert ahogy öregszünk, a testünknek több időre van szüksége, hogy regenerálódjon és új energiát nyerjen a fizikai aktivitás, egy sérülés vagy az alváshiány után. Sok idős ember választja az ízületvédő készítményeket a vényköteles gyógyszerekkel szemben.

Ezek dokumentáltan biztonságos, hatékony és természetes enyhítő források, amelyek világszerte segítenek a fájdalom kezelésében. Az időseknek felírt egyes vényköteles gyógyszerekkel ellentétben, az ízületvédő bizonyos helyzetekben a legbiztonságosabb választás.

A tanulmányok szerint, az idősek 25-80%-a szenved naponta krónikus fájdalomtól. Ezek a számok bizonyos állapotok és közösségek szerint változnak. Bár nincs tökéletes gyógymód a fájdalom vagy a gyulladás okának megszüntetésére, az ízületvédőnek észrevehető előnyei vannak a tünetek kezelésében.