A szülők többsége lábbeli vásárláskor külön figyelmet fordít, a kialakítás mellett, a funkcionalitásra, illetve a védelemre is. A Salus supinált cipő ezeket a jellemvonásokat magában hordozza. Szabad mozgást biztosít, ezáltal a gyermekek minden helyzetben jól érezhetik magukat.

A márka termékei több mint 30 éve a piacon vannak. A gyártás során a legmodernebb technológiai eljárásokat alkalmazzák. A lábbelik talpa hiába rugalmas anyagból készül, mégis megfelelő tartást biztosít. A Salus supinált cipő zárt és nyitott kivitelben egyaránt elérhető. Minden szezonra megtalálhatja azt a darabot, amivel örömet szerezhet a csemetéjének. A különböző figurákkal díszített változatokat a kicsik szívesen fogják viselni nap mint nap. Megfelelő alátámasztást garantálnak, aminek köszönhetően egyenes pozícióban tartják a bokát.

Minden Salus supinált cipő talpában úgynevezett rezgéscsillapító réteg található, ami hatékonyan elnyeli a lépések következtében kialakuló ütődéseket. A megerősített orr a lábujjak védelmére szolgál.