fogászati implantátum Budapest
Fogászati implantátum Budapest

Sokan tartanak attól, hogy nagyobb fogászati kezeléseknek vessék alá magukat. Pedig manapság ezek már rendkívül gyorsan és hatékonyan orvosolható problémák. Az életre szóló fogászati implantátum Budapest professzionálisan felszerelt fogászati rendelőjében több szempontból is remek választás.

A híddal szemben, ennél a kezelésnél nem szükséges lecsiszolni a többi fogat. Fájdalommentes és teljes mértékben megbízható ez a beavatkozás. Egyre növekvő népszerűségnek örvend a maximálisan kényelmes fogászati implantátum Budapest belvárosában. A fogpótlás beépül a szövetbe és a használt anyagok nem okoznak allergiás reakciót. Nem érdemes sokáig halogatni az eljárást.

A gyógyulási időszakot követően, rögtön alkalmazható fogászati implantátum Budapest modern rendelőjében. Ha sokáig nem történik meg a fogpótlás, akkor szükségessé válhat a csontpótlás, amibe beépülhet a titánium műgyökér. Majd pedig erre kerül rá a műfog. Az előzetes konzultáción minden szükséges lépés átbeszélésre kerül. A terv átfogó képet nyújt a páciensnek.