Fibaro Home Center
Fibaro Home Center

Képzeljünk el egy olyan otthont, ami a komfort és az innováció legmagasabb aspektusait képviseli! A Fibaro Home Center a háztartásunkban található smart egységekkel kommunikálva, ultramodern lendületet hoz a mindennapjainkba. A fűtés, a biztonsági rendszer, a média lejátszók vagy a redőnyvezérlés egyaránt új távlatokat nyit meg a kényelmünk szempontjából.

A Fibaro Home Center hihetetlenül komplex teljesítményt garantál anélkül, hogy sok energiát használna fel. Éppen ezért, olyan otthonokba is bátran beilleszthető, ahol a környezettudatosság alapvető szempont. Egyetlen gombnyomással vagy élőszóval, esetleg gesztussal is kezelhetjük az eszközt.

Mi lehet annál pihentetőbb, mint átadni magunkat a relaxálásnak és közben rábízni az otthonunk elemeit egy intelligens segítőre? A Fibaro Home Center a profi telepítők és az elkötelezett felhasználók többéves tapasztalataira és visszajelzéseire alapozva született meg. A rendszer minden részlete aprólékosan kidolgozott és magán őrzi a profizmus nyomait.