Ha szeretjük a sportot és a kedvenceinket el is kívánjuk kísérni a legnagyobb megmérettetéseikre, akkor bizony utaznunk kell és egy jó biztosítás ilyenkor nagyon fontos lehet. Közeleg az Olimpia ideje, s az Allianz gondolt azokra a szurkolókra is, akik mindenképp élőben szeretnének szurkolni, de emellett teljes biztonságban szeretnék élvezni az utazást és a külföldön tartózkodást is.

Az Allianznál tehát köthetünk utasbiztosítást az Olimpia idejére is, s biztosak lehetünk abban, hogy ezzel a szolgáltatással gondmentesen fognak telni majd a kinn töltött napjaink. Hogy miről is van szó? Egy olyan biztosításról, mely még a törölt járatok miatti kellemetlenségekért is fizet, de természetesen mindezt a már jól megszokott szolgáltatások mellett.

Nem kell tehát aggódnunk, hogy nem jutunk ki időbe a megmérettetések helyszínére, mert a biztosításunk segítségével azonnali lépéseket tehetünk a bajban, s ez kétségkívül jó ajánlat. Érdemes tehát kipróbálni ezt a lehetőséget és élvezni a sport adta örömöket, ameddig, csak tart az Olimpia.