Hikoki akkus fúró
Hikoki akkus fúró

Az akkumulátoros gépek és főleg a fúrók sokoldalúságát és praktikusságát senki nem vitatja. Egy magas teljesítőképességgel bíró Hikoki akkus fúró pótolhatatlan lehet otthon, a munkahelyen vagy bármilyen helyen, ahol nincs a közelben áramforrás, esetleg a vezetékes masinával nem lehet boldogulni.

Természetesen a Hikoki akkus fúró legjobb tulajdonsága az akkumulátorában rejlik. A roppant könnyű Lítium-ion fajta kétségtelenül a legmodernebb manapság, és ideális szinte akármilyen munkához. A hosszabb, tartós használatot biztosító aksi 40%-al könnyebb, mint például a régebbi Ni-MH fajta.

Ez pedig azt is jelenti, hogy a Hikoki akkus fúró használata is egyszerűbb és kevésbé megterhelő. A korszerűséget talán a leginkább az bizonyítja, hogy manapság már olyan magas energiasűrűségű technológia jellemzi ezeket az aksikat, hogy 430%-al nagyobb hatékonyságot eredményeznek a hagyományos Ni-Cd akkumulátorokkal szemben.

A sorozatos újításoknak hála, a Hikoki akkus fúró élettartama is nagy mértékben megnőtt. Sőt, ez egy hosszabb, használaton kívüli időszak után is képes ugyanazt a hatékonyságot biztosítani, mint régebben. Ezáltal pedig egy páratlan eszközről lehet beszélni.

Egy ilyen akkumulátoros fúrógép megvehető a szerszamgepwebshop.hu internetes oldalon. Itt a sokak által előszeretettel alkalmazott Hikoki H41MB2 vésőgép is beszerezhető. Ez a szerszám épp úgy elengedhetetlen lehet cégvezetőknek, akik az alkalmazottaiknak a legjobb masinát szeretnék biztosítani, mint magánvállalkozóknak és magánszemélyeknek, akik szintén egy profi géppel akarnak dolgozni.

A Hikoki H41MB2 még otthon is fontos lehet, hiszen ez sokféle könnyebb és közepesen nehéz véséshez és tömítéshez is a megfelelő eszközt jelenti. A Hikoki H41MB2 használatával végre a nagy rezgés sem okoz problémát. A Hikoki H41MB2 korszerűségének hála ez elfelejthető. A modernséget igazolja még a fokozatmentes fordulatszám szabályozás, aminek köszönhetően a masina egyszerűen kezelhető. Ehhez nagyban hozzájárul az új designos fogantyú.