A háztartásokban ugyanolyan fontos a tisztaság, a higiénia, mint a különféle intézményekben, ahol rengeteg ember fordul meg naponta. Otthoni körülmények között nemcsak a konyhában és a fürdőszobában kap kiemelt jelentőséget a fertőtlenítés, hanem minden olyan felületen, amit gyakran használunk.

Például ajánlott rendszeresen letörölni az íróasztal, billentyűzet felületét, a távirányítókat, kilincseket, nem beszélve a gyerek játékairól. Bármiféle fertőtlenítés elvégzéséhez találunk megfelelő szereket a hucare.hu webáruház polcain. Kapható itt fertőtlenítő folyékony szappan, kendő, antibakteriális tusfürdő, de az eszközök és felületek tisztításához való készítmények is felfedezhetőek. A Bradolife fertőtlenítő kendő azért jelent kitűnő választást, mert bárhová könnyen magunkkal tudjuk vinni, vásárláskor, utazáskor, munkahelyre, iskolába stb.

Ha van nálunk ilyen kendő, akkor bármikor tudjuk fertőtleníteni a kezeinket. Mindenhol fontos a fertőtlenítés, hiszen a baktériumok, vírusok bárhol megtalálhatnak bennünket.