profi gyógytornász
Profi gyógytornász

Ahogy telnek az évek, azt vesszük észre, hogy testünk egyes részei fájnak, a mozgásunk sem a régi már. Megfelelő tornával azonban helyrehozható a helyzet, viszont sokan halogatják a kezelést, mert egyszerűen nincs idejük gyógytornászhoz járni. Egy profi gyógytornász a megfelelő otthoni gyakorlatsor megtervezésében is tud segíteni. Kiváló opció ez, hiszen a saját otthonunkban akkor tornázhatunk, amikor időnk engedi, nem szükséges pontos időre egyetlen rendelőbe sem ellátogatnunk.

Persze, előbb profi gyógytornászt kell felkeresnünk, mint amilyen szakemberek tevékenykednek például a Gyógytornászom rendelőben. Hozzájuk bármilyen mozgásszervi panasszal nyugodtan fordulhatunk, hiszen mindenre van valamilyen megoldás. Első lépésben megtörténik a részletes állapotfelmérés, aminek során kiderítik, hogy miért vannak fájdalmai a páciensnek. Ezt követően személyre szabott gyógytornát javasolnak, ami nagy valószínűséggel meghozza a várt eredményt.

A szakemberek megtanítják és felügyelik a gyakorlatokat, amelyeket aztán a saját otthonunkban is végezhetünk rendszeresen. Ezeknek a specialistáknak több mint 1000 gyógyult páciensük van eddig, tehát a szakértelmükhöz és a tapasztalatukhoz kétség sem fér. Gerincsérv, isiász, lumbágó esetén is kereshetjük a Gyógytornászom rendelő szakértőit, akik várakozás nélkül tudnak segíteni. De nemcsak gyógytornászok fogadják ebben a rendelőben a betegeket, hanem ortopéd szakorvos is. Ha tartós fájdalmat érez valamelyik testrészén és arról bővebben szeretne tájékozódni, olvasni, azt megteheti a gyogytornaszom.hu weboldalon.

Ugyancsak a portálon ismerhetőek meg a rendelőben dolgozó szakemberek is, akiknek szakterületük a gyógytorna. A fővárosban már két magánrendelőben várják a pácienseket, a Batthyány térnél és a Nyugatinál. A rendelő nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 08.00-20.00, szombaton pedig 08.00-14.00 óra között van. Így, ha valakinek hétköznap nincs ideje felkeresni a szakembereket, azt megteheti hétvégén is. Keresse fel Ön is a rendelőt, ha valamilyen mozgásszervi fájdalomtól szenved!