A távirányítók az okosotthon gyakorlati összetevői és Ön irányítja azt. Az otthonába telepített intelligens otthoni eszközök és készülékek beszerzése után, az utolsó lépés az, hogy mozgásba hozza. Itt jönnek képbe a Smart Home távirányítók. Akinek meg kellett már küzdenie egy bonyolult otthoni házimozi rendszerrel, az tudja, hogy egy jó távirányító aranyat ér.

Ugyanez igaz az intelligens otthoni technológiára is. Ezekkel a Smart Home távirányítókkal összehangolt táncban kel életre az egész ház, ami hatékonyabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi az otthonát. Míg a videó streamelése ennek a távirányítónak a megkülönböztető erőssége, az olyan funkciók, mint a hangerő és a csatornazár további biztonságot nyújtanak a felhasználóknak, a gyermekek általi visszaélések ellen.

Ez olyasmi, amit kevés hasonló eszköz tud és amire sokan régóta vágynak. Ami magához a TV-hez való közvetlen csatlakozást illeti, a Smart Home távirányítók egy globális kódadatbázist tartalmaznak, a vezető TV gyártókkal való interfészhez.