mágnesszelep
Mágnesszelep

Minél hosszabban tartanak a forróságok a nyári időszakban, annál fontosabb, hogy kellő mennyiségű nedvesség legyen eljuttatva a növények gyökeréhez a megfelelő fejlődés érdekében. Ezt gyakran komplex öntözőrendszerek felépítése segíti, amikben a mágnesszelep komoly szerepet lát el.

Ennek a speciális alkatrésznek többféle formája áll rendelkezésre, így minden esetben a felmerülő igények határozzák meg, hogy pontosan melyik kivitel mellett érdemes dönteni. Ha már mágnesszelep, akkor a kertesontozes.hu webfelületen érdemes alaposabban körülnézni ebben a témakörben. Az 1 col átmérővel rendelkező, külső menettel felszerelt mágnesszelep 0,8-9 m3/óra átengedő kapacitással rendelkezik és mindezt 1-10,4 bar nyomásérték mellett tudja biztosítani.

A Rain bird DV sorozatú termékek működésük tekintetében nyomás-kiegyenlített variánsok, amelyek még a szennyvízzel is megbirkóznak. A mágnesszelep kifejezetten nagy igénybevételre tervezett műgyanta védőréteggel ellátott szolnoid vezérlőegysége is kiemelten hosszú élettartamra lett tervezve.