A lakásfelújítás összetett és néha időigényes folyamat. Sikere nemcsak a munkások kézügyességén, hanem az anyagok minőségén és kiválasztásán is múlik. A bevonatot gyártók több száz különféle terméket kínálnak, amelyeket csak egy igazi szakember érthet meg.

Ha jobban megnézzük, láthatjuk, hogy ezeknek a teljes választéka könnyen és kényelmesen osztályozható, így az adott esetnek leginkább megfelelő kategóriából választhatunk. Ha belső felújításhoz vásárolunk anyagokat, a Héra beltéri falfesték termékcsaládból válasszunk. A korlátozás oka, hogy a homlokzatfestékek vagy más kültéri felületekre szánt termékek mérsékelten mérgező fertőtlenítőszereket tartalmazhatnak, amelyek zárt térben irritációt és allergiát okozhatnak. Még ha ezek a készítmények környezetkímélőnek is vannak címkézve, jobb, ha rendeltetésszerűen, tehát kültéren használjuk ezeket.

A Héra beltéri falfestékeket nagyon könnyű használni, gyorsan száradnak, szagtalanok és kellemes árnyalatokban kaphatóak. Ezen kívül, a Héra beltéri falfesték a legtöbb építőanyaggal kompatibilis.