Amint odakint csökken a hőmérséklet, ideje elrakni a nyári dolgainkat. Ilyenkor jól jönnek a hosszú nadrágok és meleg kabátok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a vonzó és nőies stílusról. Éppen ellenkezőleg! Hiszen a kötött ruha bebizonyítja, hogy az őszi-téli időszak remek alkalom arra, hogy megmutasd a legjobb oldaladat.

A szigorú eleganciát részesíted előnyben? Akkor imádni fogod ezeket a modelleket, amelyeket bátran felvehetsz az irodába vagy egy fontos megbeszélésre. Válassz egyszerű színű és minimalista dekorációval ellátott terméket! A klasszikus fekete minden stílushoz tökéletes. Az ilyen kötött ruha egy ellentétes színű kabáttal is jól kombinálható, ha egy kicsit fel szeretnéd frissíteni a megjelenésedet. Mivel viselheted még a kötött ruhát?

Ez egy nyitott kérdés, amire sokféle válasz adható. Minden attól függ, hogy milyen stílusban érzed magad a legjobban és milyen más öltözékek vannak a szekrényedben. A divattal való kísérletezés rajongói biztosan el lesznek ragadtatva a kötött ruha és edzőcipő látványos párosításától.