mancsápoló
Mancsápoló

A családhoz a négylábú tagok is hozzátartoznak. Nekik is járnak a finom és egészséges ételek, valamint a jó minőségű kozmetikumok. Ezt a HerbArting termékcsalád megálmodója is így gondolja, hiszen a palettán kutyasampon és mancsápoló is van. A kutyák imádnak kint szaladgálni, időjárástól és évszaktól függetlenül.

Míg mi, emberek, kedvünkre váltogatjuk a cipőket, szandálokat és bakancsokat, nekik mindig ugyanazok a mancsok állnak a rendelkezésükre. Természetesen kötelességünk vigyázni rájuk. A HerbArting mancsápoló szett sampont, mancsvédőkrémet és mancstörlő kendőt tartalmaz, ami tökéletes a hideg időszakra. A hó és fagy nagyon hideg, a só pedig maró hatású. Hogyan lehet négylábúnk tappancsait megvédeni a téli hidegtől és egyéb ártalmaktól?

Természetesen a mancsápoló krémmel! Valóban így, hiszen 5 egyszerű, de természetes összetevőből áll, ami együtt csodákra képes! Csak ökológiai termesztésből származó növényeket tartalmaz, problémás bőrű kutyáknál is remekül használható! Ezzel nem is lesz akadálya, még a hosszabb sétáknak sem!