kiadó lakások
Kiadó lakások

Nagyon jó a 7-ik kerületből a tömegközlekedés, bárhová gyorsan el lehet jutni innen, ezért egyre többen keresnek kiadó ingatlanokat ebben a zónában. Aki nem akar magánszemélytől bérelni, hogy később igen kellemetlen meglepetések érjék, annak tanácsos a Professional Premium Property Zrt. nevű vállalkozás segítségét kérnie, amelyik modern stílusú, teljesen berendezett ingatlanokat kínál az ügyfeleinek.

Igazán megérnek egy pillantást ezek a 7. kerületi lakások. Kínálatukban szerepel a teljesen felújított és gépesített, amerikai konyhás, kétszobás lakás is, ami az első havi lakbér és kéthavi kaució kifizetése után azonnal beköltözhető. A lakások ideiglenes otthonok, nem pedig átmeneti szállások, ezért mindenképpen tekintse meg a cég portfólióját, ha kiadó ingatlant keres a fővárosban! A cég munkatársai folyamatosan frissítik az adatbázist olyan, többnyire hosszú távú bérbeadásra berendezett lakásokkal, amelyek minden albérlő igényeit kielégítik.

Kezdve a mini garzonoktól, illetve kiadó szobáktól, a galériás loft lakásokon át egészen a hagyományos stílust képviselő, teljesen gépesített polgári villákig, minden megtalálható az adatbázisban. Mindegyik ingatlannak magas minőségű a berendezése, így kényelmes lakhatást biztosít.A Professional Premium Property Zrt. számlás albérleteket kínál mindenkinek, így az albérlők lakhatási támogatást is kérhetnek. Ez az egyik hatalmas előny a magánszemélyektől történő bérléssel szemben, a másik pedig a biztonság.

Ki ne hallott volna olyan esetről, hogy a lakás-, háztulajdonos egyik napról a másikra utcára tette a bérlőit, mert eladta az ingatlant a fejük fölül? De az is gyakran előfordul, hogy se szó, se beszéd, duplájára emeli a lakbért, esetleg elviszi a bútorokat a lakásból. A bizonytalan helyzetet, a kellemetlenségeket nagyon egyszerűen el lehet kerülni, ha az említett cég segítségével bérel magának otthont a fővárosban.

A 7-ik kerület pedig minden szempontból ideálisnak számít. Érdemes megnéznie a kiadó lakások fényképeit az alberletbudapest.hu weboldalon.