gold power
Gold Power

Szeretné a kedvesét a legmagasabb szintű gyönyörben részesíteni, de úgy érzi, hogy szexuális teljesítőképessége már nem a régi? Semmi gond, ne aggódjon ez előforduló kellemetlenség miatt, mert a Gold Power segíteni fog! A kemény és sokáig tartó erekció egyáltalán nem lehetetlen.

A problémák gyökere legtöbbször a stressz, ami főleg a kiszemelt hölggyel való első találkozókor szokott előfordulni. A Gold Power tablettát nagyon sokan azért kedvelik, mert hatása hosszantartó, akár 3 napig is tapasztalható a szexuális felfűtöttség. Tehát, ha hosszú időn keresztül szeretné valaki fenntartani ezt az állapotot, akkor 3 naponta kell bevegyen egyet. A leírás szerint a legjobb eredmények, akkor tapasztalhatóak, ha aktus előtt félórával veszi be az illető.

A Gold Power alkalmazásának idején alkoholos italt nem tanácsolt fogyasztani, mert az csökkenti a szer hatásfokát. A természetes növényi összetevők nem csupán a nemi életet befolyásolják pozitívan, hanem az általános szellemi és testi fittséget is támogatják.