reiki szimbólum
Reiki szimbólum

Ha megfelelő tanításban részesült, akkor a jelek fogalmával biztosan tisztában lesz. A reiki szimbólum a tanítás szerves részét képezi. Csak azok ismerhetik, akik haladó gyakorlók és megfelelő tapasztalattal rendelkeznek. A különböző jelek magukban nem hordoznak semmiféle hatalmat. A gyógyítók miatt hozták létre azokat, hogy segítsék a mindennapi munkájukat.

A szakemberek gyógyítási szándéka erősíti fel a jeleket, amelyek a testre és a lélekre pozitív hatást gyakorolnak. A reiki szimbólum ereje a rajz formájában van. A szakrális geometriai formák használata során nem szokták azok neveit ismételgetni. Usui mester tanításaiban 5 motívum fedezhető fel, amelyekkel elsajátíthatóak az alapfogalmak. Általuk elősegíthető a koncentrációs készség, ami a kezelés alkalmával kap szerepet.

A reiki szimbólum neveket megtalálhatja az internetes oldalakon. Ha szeretne a témával kapcsolatban tájékozottabb lenni, akkor bátran nézelődjön! Minden információt megtalálhat, ami bemutatja a kezelést. Azok véleménye is elérhető, akik kipróbálták másokon vagy önmagukon a terápiát.