pumpás szórófejes üveg
Pumpás szórófejes üveg

Ezt a terméket a leginkább akkor indokolt megvásárolni, ha saját kezűleg készíti el a tisztálkodó és tisztító szereket. A pumpás szórófejes üveg esztétikus és egyszerűen használható. Az átlátszó változat beszerzésével minden készítményt könnyen felismerhet. Az adagolót alkalmazhatja samponok, szappanok, kondicionálók, krémek és kézfertőtlenítők esetén.

Nyaralás vagy utazás során is hasznos lehet, hiszen könnyen elfér a bőröndben vagy a kézitáskában. A permetezőfej alkalmassá teszi a terméket arra, hogy légfrissítőt tároljon benne. Amellett, hogy a palack dekoratív, remekül megszűri az UV fényt, így a benne tárolt szer minősége megmarad.

A pumpás szórófejes üveg alaptartozéka egy retro nyomott betűs felirat. Ennek a szövegét természetesen Ön határozhatja meg. Ezt, vagyis a kívánt feliratot a rendelés alatt megjegyzésbe írva kell elküldeni a webáruháznak. Ha esetleg elfelejti az igénylés alatt, akkor egy külön e-mail-ben elküldheti a feltüntetett címmel. A pumpás szórófejes üveg többféle méretben és színben vásárolható meg.