Ma nagy harc folyik a biztosítási társaságok piacán. Minden cég valamilyen kedvezményt hirdet, hogy a másik elől elvegye az ügyfeleket. Az akciósan igényelhető utasbiztosítások között a legkülönfélébb csomagokra bukkanhatunk rá.

Általánosságban elmondható, hogy szinte minden biztosítási cég hirdet csoportok számára kedvezményt. Ezt úgy szokták meghatározni, hogy csak az minősül csoportnak, akik egyetlen nyaralóhelyen szállnak meg és egy járművel érkeznek a helyszínre. Meg szokták szabni a csoportos utasbiztosítási kedvezmény minimum létszámát is, ami általában tíz fő szokott lenni. Ha valaki igényli az ilyen jellegű biztosítási csomagot, akkor akár a harmadát is meg tudja spórolni a rendes árhoz képest.

A családi utasbiztosítási kedvezmény is pontos definíció alá tartozik. A gyermek szüleivel együtt pihen egy nyaralóhelyen. Igazoltan szülő-gyermek kapcsolatnak kell lennie, hogy valaki igényelni tudja a kedvezményt. Ez legalább három fő esetében vehető igénybe: 2 szülő és egy gyermek, aki még nem nagykorú.

Keressen az interneten olyan utasbiztosítást, mely árát tekintve a legkedvezőbb és mégis a legszélesebb körű lefedettséget nyújt a különféle veszélyes helyzetekre! Online is megkötheti, amivel egy csomó időt tud spórolni.