Nem csak nyáron van szükség külföldre utazáskor biztosítást kötni. Ha síelést tervezünk, akkor is élni kell ezzel a szolgáltatással. Teljes védelmet nyújt az Allianz utasbiztosítás, melynek megkötése után már nyugodtan lehet nekiindulni a téli pihenésnek. Ezzel a lehetőséggel nem csak saját magunkat, hanem a sífelszerelésünket is tudjuk biztosítani. Ha másban okozunk kárt, azt is egy bizonyos összeghatárig megtéríti az társaság.

Nagy előnye az Allianz utasbiztosításnak, hogy percek alatt lehet megkötni akár az interneten keresztül is. Ha nagyon hirtelen jött a síelés ötlete és éppen egy last minute ajánlatot foglalt le, akkor tökéletes választás az Allianz utasbiztosítás, hiszen ezt az indulás előtt 2-3 órával is elegendő megkötni.

Aranya, ezüst és platina csomag közül lehet választani, melyek mindegyike kiterjed a hegyi mentésre. Erre egy átlagos síbaleset esetén lehet nagy szükség. Lehetőség van kötni csoportos és extrém sportokra is Allianz utasbiztosítást. A napi díj tekintetében nagyon kedvező áron lehet hozzájutni egy ilyen lehetőséghez.

Mindenki, aki télen elutazik több napra egy másik országba és ott előreláthatólag sportolni fog, akkor nem szabad elmenni utasbiztosítás nélkül. Kalkulálja ki az aktuális díjat és kösse is meg online ezt a szolgáltatást!