Már elkezdte tervezni a nyári programot? Ne feledkezzen meg egy nagyon fontos tényezőről, amikor a költségeket tervezi. Az UNIQA utasbiztosítással bármelyik országban teljes biztonságban lehetünk.

Ha valamilyen afrikai nyaralóhelyre megyünk, Egyiptomba vagy Tunéziába, akkor fontos gondoskodni az egészségbiztosításról. Mivel ezekben az országokban mások a higiéniai szokások, ezért ott jobban ki vagyunk téve fertőzéseknek.

Kössön UNIQA utasbiztosítást akár már az interneten keresztül! Így mentesülhet mindenféle rábeszéléstől, vagyis teljesen Önre van bízva, hogy meggyőzte-e a biztosítási cég ajánlata. Érdemes kihasználni a különféle UNIQA utasbiztosítás kedvezményeket is, melyeket a legtöbbször csoportok és gyerekek vehetnek igénybe. A nyár közeledtével biztosak lehetünk abban, hogy nagyon sok akciós UNIQA utasbiztosítási csomag lesz meghirdetve. Ezeket az ajánlatokat mindenképpen érdemes lesz megismerni.

Külön csomagot szoktak hirdetni a sportbalesetek biztosítására. Ezekben benne vannak a téli és a nyári sportok is, így a tenisz, búvárkodás, hegymászás, futás, illetve síelés, snowboardozás.

Ha az internetes ajánlatok között nem tud kiigazodni, akkor valamelyik elérhetőségen keresztül vegye fel a kapcsolatot az egyik ügynökkel!