kihúzható műsövény kerítés
Kihúzható műsövény kerítés

Manapság egyre kedveltebb a műsövény, ami a kerítés egy tökéletes kiegészítője lehet. A teljes praktikusság érdekében a kihúzható műsövény kerítés mellett érdemes dönteni. Ez egy olyan megoldás, amelyik egyszerre garantálja az időjárásálló, könnyen, gyorsan, házilag is felszerelhető mesterséges sövényt, ami nem mellesleg a port sem gyűjti.

Világos hát, hogy ezzel egyetlen háztulajdonos sem fog rosszul járni. Milyen méretek közül lehet választani? Nos, először is ez megvehető 3 méteres tekercsben, a magasságát tekintve pedig beszerezhető a termék 100 cm-es, 150 cm-es és 200 cm-es változatban is.

A kihúzható műsövény kerítés számtalan előnnyel bír. Aminek a legtöbben örülnek, hogy ez szinte tökéletesen takar. Természetesen tudni kell, hogy a belátásgátlás mértéke leginkább attól függ, hogy mennyire sűrű produktum mellett döntött az ember.

A kihúzható műsövény kerítés mellett szól az is, hogy ennek az alapja egy tartós és stramm PVC, illetve a kellék egyszerűen és igazán gyorsan felszerelhető, szakember segítsége nélkül is. Ha ez megvolt, akkor a kihúzható műsövény kerítés nem igényel karbantartást. Van még egy kerítés megoldás, ami mostanság igen felkapott.

A gyékény kerítés is beváltja a hozzá fűzött reményeket

Napjainkban egyre többen döntenek a természetes hatást keltő kerítéselemek mellett. Ezért sem meglepő, hogy sokak vásárlási listáján első helyen szerepel a gyékény kerítés. A belatasgatlo.hu internetes shopban ez több méretben és típusban vehető meg.

A gyékény kerítés magassága lehet 100, 120, 140, 160, 180, de akár 200 centiméter is. A hossz minden egyes esetben 6 méteres. A gyékény kerítés egy magas minőségű, igazán tartós eszköz. A profi módon elkészített termék horganyzott huzallal van fonva.

A gyékénytekercs leginkább a kerítések dekorációjaként állja meg a helyét, illetve beválik, mint egy tartós és megbízható árnyékoló is. Sőt, a gyékény kerítés megállja a helyét, mint egy térválasztó is.

Ezen felül leomlott, megrongálódott falrészek takarására is szolgál. A kreatívabbak pedig lakóházak, nyaralók, vendéglátó kerthelyiségek, galériák belső dekoratív, természetes hatású burkolására is bátran alkalmazzák.