Az olaszosan hangzó Bugatti márkanév igazából német eredettel büszkélkedhet. Kiválóan ötvöződött a Bugatti termékekben az olasz stílus és a németekre jellemző kimagasló minőség. A Bugatti cipő eleganciát és kifinomult megjelenést kölcsönöz, mindemellett a legmagasabb fokú kényelemet biztosítja a viselőjének.

A cég a kilencvenes évekig kizárólag férfiaknak gyártott ruházati termékeket, manapság azonban a női nemet is elkényezteti a kiváló minőségű Bugatti cipő modellekkel. A cipoker.hu oldalon folyamatosan frissülő kollekciót találunk, amelyek megfelelnek az aktuális trendnek és a legmagasabb igényeknek egyaránt.

A lazább stílusú sneakerek és edzőcipők garantáltan kiállják a próbát, fiatalos, divatos megjelenésüknek köszönhetően egyaránt kedveltek a férfi és női vásárlók körében. A Bugatti cipő Business termékcsoportja azoknak ajánlott, akik kedvelik a klasszikus, elegáns stílust, ezek a lábbelik garantáltan egyedi megjelenésűek. Mindennapos viseletre a lezserebb, sportosabb Casual modellek szintén széles választékban megtalálhatók a weboldalon.

A Rieker cipő méltán híres a kényelemről

Online cipővásárlás esetén mindenképp keressük fel a cipoker.hu webáruházat, amely számtalan márka felsorakoztatásával a legkiválóbb minőségű lábbeliket kínálja. A Rieker lábbeli egy ilyen méltán híres és keresett termék az oldalon. A német Rieker cég Európa vezető cipőgyártója, termékei 5 kontinens 50 országába vannak jelen a vásárlók maradéktatan elégedettségére.

Minden korosztálynak gyárt a Reiker hétköznapi viseletre szánt lábbeliket, ami közös bennük, az a magas fokú kényelem. Egyedi Rieker fejlesztés az úgynevezett „ANTISTRESS” tulajdonság, amely kivételes komfortérzetet kölcsönöz a cipők viselőinek.

Minden Rieker modell tervezésénél kitüntetett figyelmet fordítottak a kialakításra, amely a láb legkényelmesebb elhelyezkedését eredményezi a cipőben. A másik ilyen jellegzetes tulajdonság, amely a Rieker cipőt kiemeli a többi lábbeli közül, az a speciális poliuretán talp, amely nagyfokú rugalmasságról és hajlékonyságról gondoskodik. A pillekönnyű Rieker lábbelik garantált kényelmet biztosítanak viselőiknek.