Arctisztító tej

Általában mindenki másféle arcápolási rutint alakít ki magának, illetve másféle termékeket használ ehhez, azonban van néhány dolog, ami mindenképpen ott kell legyen a lépések között, hogy eredményesnek és hatékonynak legyen mondható a folyamat.

Az egyik ilyen lépés száraz bőr esetén az arctisztító tej, vagy zsíros bőrre az SLS mentes gél, tonik, vagy micellás víz használata, amit egyszerűen nem szabad kihagyni, ha azt szeretnénk, hogy a többi termék megfelelően ki tudja fejteni a hatását.

Persze arctisztító termékből is kismillió változat létezik, aminek köszönhetően, mindnyájan a saját igényeinkhez szabva választhatunk ezek közül, de a lényeg, hogy mindenképpen alkalmazzuk valamelyiket. Természetesen, ha tudatosan szeretnénk dönteni úgy, hogy közben az egészségünket helyezzük előtérbe, akkor nem mindegy, hogy melyik arctisztító mellett tesszük le a voksunkat.

A kellemetlen mellékhatások elkerülése érdekében, érdemes a csak bioaktív hatóanyagokat tartalmazó, natúrtermékek közül válogatni, mert ezekkel nem tesszük ki sem a bőrünket, sem pedig a szervezetünket azon káros vegyi összetevőknek, amelyek sajnos a legtöbb drogériás készítményben megtalálhatóak.