programozható szobatermosztát

Programozható szobatermosztát

A téli időszakban talán a fűtés az, ami a legfontosabb, hiszen senkinek nem mindegy, hogy mennyi pénzt költenek el az otthonuk felmelegítésére. Erre tökéletes megoldás lehet a programozható szobatermosztát. Kevesen tudják, hogy mennyit lehet spórolni ezzel a kis szerkezettel, sokan azt hiszik, hogy ez csak nagyzolás.

Azonban itt kicsit sem ez jár a vásárló fejében, amikor végre felszereli a termosztátot az egyik szobába. A szerkezet működtetése roppant egyszerű, nem kell más hozzá, csak egy okostelefon, ami internet elérhetőséggel rendelkezik. A programozható szobatermosztát legnagyobb előnye, hogy be lehet rajtani állítani 1 héti fűtéstervet, amit pontosan követni fog.

Így beállíthatunk egy kicsit kevesebb fokot arra az időintervallumra, amikor senki sem tartózkodik otthon. Elég csak 1, esetleg 2 órával azelőtt magasabbra emelni a hőfokot, hogy valaki hazaérkezne. A programozható szobatermosztát beállításait könnyedén, akár házon kívülről is kezelhetjük, a mobiltelefonunkra telepített applikáció segítségével.