Ablaktörlő lapát

A szélvédő tisztasága létfontosságú a vezetés során. Menet közben számtalan szennyeződés keletkezhet rajta, amit könnyedén eltávolít az ablaktörlő lapát.

Amelyik olyan jó minőségű, mint például a Bosoko flexibilis terméke, az nem tesz kárt az üvegben. Ajánlott rendszeresen cserélni, még mielőtt elhasználódnának, hiszen ha elkopik, akkor már nem fog olyan finoman siklani a szélvédőn, ami karcokat vonhat maga után. A karcos üveggel pedig elég kellemetlenné fog válni a vezetés, főleg erős napsütésben. Az ablaktörlő lapát különböző méretben kapható a webáruházunkban, így garantáltan illeszkedni fog bármelyik autó szélvédőjéhez, a megfelelő méret esetén.

Az eső csökkenti a látótávolságot, viszont az ablaktörlő lapát használatával nem kell aggódnia és könnyedén folytathatja az útját. A megfelelő illeszkedés érdekében, olyan modellek is kaphatóak, amelyekhez adapter jár, így biztosan könnyen felszerelhető és biztosítani tudja a megfelelő kilátást a szélvédőn keresztül. Az ablaktörlő lapát gumírozott éle védi a szélvédőt, viszont hatékonyan eltávolítja a makacsabb szennyeződéseket is.