A hölgyek, kortól függetlenül, szeretnek jól kinézni és ezért általában mindent meg is tesznek. Az egyik legjobb ránctalanító krém 50 felett pedig az AHAVA terméke. A rendszeres használatával az apróbb ráncok és vonalak jelentősen csökkennek, a bőr pedig hidratált és feszes marad.

Az alkalmazása előtt alaposan meg kell tisztítani az arcbőrt. Egy jól megválasztott tonikkal előkészítheti az arcát a készítmény felvitelére. Egy borsónyi mennyiség elegendő, hiszen kimondottan koncentrált. A legjobb ránctalanító krém 50 felett csodákra képes.

Körkörös mozdulatokkal kell bemasszírozni az arc, a nyak és a dekoltázs területén. Rendkívül gyorsan beszívódik, tehát nem kell sokat várni arra, hogy elkezdhesse a sminkelést. Az optimális eredmény elérésének érdekében, használja a krémet kétszer naponta, vagyis reggel és este.

Szemmel látható javulás általában néhány hét elteltével figyelhető meg. A legjobb ránctalanító krém 50 felett remek választás azoknak, akik nemcsak hidratálni, de feszesíteni és fiatalítani is szeretnék a bőrüket.