ingres papír
Ingres papír

Amikor elkap bennünket az alkotási vágya, akkor legszívesebben bármire festenénk vagy rajzolnánk, ami a kezünk ügyébe kerül. Érdemes ugyanakkor elkészíteni előre a tökéletes alapanyagot, amin kifejezetten jól mutat majd a tehetségünk kivetülése. Az Ingres papír több szempontból számít ideális választásnak. A gyakran hófehér, különlegesen szemcsézett felület egyedi bordázottsággal van kiegészítve.

Már ebből látható, hogy mennyire összetett kivitelről van szó. Tulajdonságaiban kimagaslik, hogy savmentes, hosszú élettartamú, anyagát tekintve pedig cellulózból készült az Ingres papír. Könnyedén felhasználható puha grafithoz, olajpasztellhez, de főként a porpasztell- és szénrajzokhoz ajánlott ez a termék.

Nyomtatni is könnyedén lehet a felületére, aminek hála exkluzív meghívók, egyedi naptárak, névjegyek ugyanúgy megteremthetőek belőle. Az Ingres papír kedvező ár-érték arányban és egyedi kínálatban található meg a muveszellato.com oldalon. Érdemes mielőbb feltölteni a készleteket, hogy azonnal kéznél legyen, amikor szükségünk van rá.