tündérkert dekor
Tündérkert dekor

Nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is álmodoznak arról, hogy létrehoznak maguknak egy külön bejáratú mesevilágot. Apró figurák, lények, mini házikók, meseszerű hangulat, tündérkert dekor a lakásban, udvaron, sőt, akár az erkélyen is lehetséges. Üzletekben és online áruházak polcain is felsorakozva várják a mini tárgyak, hogy a mi meséink részesei lehessenek.

Lakásban egy sarokba egy nagyobb régi edény, vödör, kaspó vagy tálca jó alapnak, arra pedig helyezhetjük a földet, kavicsot talajnak, majd erre jönnek rá a mesefigurák, a koboldok, angyalkák, picike házikók, kapu, kis kerekes kút, rajta éneklő madárkákkal.

Tündérkert dekor ugyanígy készülhet az udvarra, ott lehet egy régi nagy dézsa az alap, abba mehet föld és arra helyezhetjük a díszeket, figurákat. Díszíthetjük még karácsonyfára való izzókkal, mert a megfelelő szín még különlegesebbé teszi. A tündérkert dekor fontos tartozékai a feljebb felsoroltak, de ha kreatívak vagyunk, akár mi magunk is készíthetünk ilyen tárgyakat fából vagy hungarocellből.