kerítés elemek
Kerítés elemek

Néhány évtizeddel ezelőtt, még a nagyszüleink és az előttük lévő időszakban, főleg a vidéki területeken nem igazán volt divat a telkek teljes elkerítése. Sajnos, ahogy teltek az évek, az emberek közötti viszony alaposan megromlott, aminek következtében egyre masszívabb kerítés elemek telepítése kezdődött meg. Manapság pedig már teljesen természetes, a biztonság és a kellő nyugalom megteremtése érdekében, hogy telepítésre kerülnek a gyakran stílusos rendszerek. Legyenek azok beton, fém vagy fából készült kerítés elemek, a kínálat nagyon sokrétű.

Még arra is esély kínálkozik, hogy a különféle komponenseket megfelelően kombináljuk. A megjelenés is egyre többet nyom a latban, valamint az sem elengedhetetlen tényező, hogy a kiválasztott kerítés elemek minél tovább elviseljék a természet erőpróbáit. Az keritesrendszerek.hu weboldalon jelentős kínálat között kutathatunk, amíg végül rátalálunk a leginkább megnyerő változatra. A különféle térelválasztók, félmagas vagy fatáblás kerítés elemek egyértelműen szemet gyönyörködtetőek, valamint a megjelenésük tiszteletet parancsol.

Jól viseli a kihívásokat a horganyzott kerítés

Bár a fa, mint alapanyag, egyértelműen remek választásnak minősül, de ha nem akarunk rendszeres időközönként a festéssel bajlódni, akkor érdemes a horganyzott kerítés mellett voksolni. Ezek a fémszerkezetek olyan egyedi bevonatot kaptak, ami nem hagyja, hogy a nedvesség hozzájusson az eredeti vázszerkezethez, ami ennek hatására viszonylag rövid időn belül elkezdene korrodálódni. Éppen ezért kimondottan időtállóak.

A horganyzott kerítés rengeteg változatban elérhető. 2D és 3D egységekben, dupla pálcás, táblás, sík rácsos kivitelben egyaránt rendelkezésre állnak. A lakás körüli udvar, kert, a telken belüli kisebb részek határolására alkalmasak. A horganyzott kerítés még ipari területek elkerítésére is megfelel. Érdemes erős betonalapot készíteni, amibe szintén fémoszlopok kerülnek elhelyezésre tartóként. A befektetett energia és költségek minden tekintetben megtérülnek.