Trotec TTK
Trotec TTK

A levegő felesleges nedvességtartalmának eltávolítására és az optimális páratartalom fenntartására különféle megoldások közül választhatunk. A szerény energiafogyasztású Trotec TTK háztartási páramentesítő kiváló választás azokban a helyiségekben, ahol bizonyos páratartalom mutatókat kell fenntartani. A bemutatott készülék kompakt méretekben készül és alacsony zajszinttel működik.

A modell kompakt és mobil egység, amit a 30 m2-es helyiségekhez terveztek. Jól használható a lakásokban, a családi házakban, a nyaralókban, a kisebb irodákban, az öltözőkben vagy a fürdőszobákban. A Trotec TTK sorozat berendezései egészséges mikroklímát biztosítanak, megakadályozzák a gomba és a penész kialakulást, valamint a vízképződést az ablakokon.

A termékek megfelelnek az energiatakarékosság európai szabványainak. A Trotec TTK modellek képesek kiválasztani a relatív páratartalom indexét és kiegészítő fűtésként is felhasználhatóak a helyiségekben. A stílusos és modern kialakítás lehetővé teszi, hogy a készülék bármilyen szobához illeszkedjen.