Az egyszerűbb javítások megoldhatóak otthoni körülmények között, még akkor is, amennyiben nem áll a munkavégző rendelkezésére semmilyen speciális szerszám. A pillanatragasztók nagyszerűen alkalmazhatóak ezeknek a munkálatoknak a gyors és tartós kivitelezésére. Az iroda-technika.hu webáruház, sok más termék mellett, ezeknek a készítményeknek a forgalmazásával is foglalkozik.

A kínálatuk a piaci igényekkel párhuzamosan folyamatosan változik, frissül. A Henkel Loctite Super Bond pillanatragasztók univerzálisak, a legtöbb anyagot igen gyorsan és erősen megragasztják és vízállóak. A Loctite 60 sec elnevezést viselő termék extraerős, 60 másodperc alatt megszilárdul, 24 óra elteltével pedig 100kg/cm2 erősségű kötést hoz létre. Mivel hosszabb idő kell a megkötéséhez, előnye az, hogy igény esetén újrailleszthető.

A pillanatragasztók egyik jelenleg leginkább keresett változata a gyors száradású Loctite Super Bond Creative Perfect Pen, aminek az adagolása igen könnyű, nem csepeg és szinte minden anyagon használható.