Teljesen új kor hajnala előtt áll az emberiség, ahol biztosított egy olyan fantasztikus dolog, mint a technológia. Hosszú évezredeken keresztül ez lassan fejlődött, majd a fosszilis tüzelőanyagok magas potenciáljának kiaknázásával, az utolsó pár száz évben szó szerint nagy robbanások történtek.

Az ipari forradalmak csak úgy követték egymást. A gőzgépeket felváltották az elektromos berendezések, ami folyamatosan finomodnak és ma már nagyon minimális energiaigény mellett is tudnak működni. A hirtelen bekövetkezett népesség robbanása további kihívásokat hozott a mezőgazdaság területén, de ezeket is leküzdöttük, főként a vegyipar segítségével.

A technológia mára teljesen összekapcsolttá vált, ami a kereskedelem területén hozott el újításokat. A digitális eszközök, mint az online pénztárgépek és a kártyaelfogadó terminálok, ma már kötelezőek a boltokban.

Az új típusú pénztárgépek korát éljük

A hagyományos kasszákkal az volt a baj, hogy nem tudtak direkt módon kapcsolódni egy központi rendszerhez. Ezzel szemben, az online pénztárgépek az adatokat, az internet segítségével azonnal továbbítják a hatóságok szerverei felé, így aztán könnyen ellenőrizhető a forgalom.

2017-ben jött meg az a szabályozás, aminek értelmében csak ilyen berendezéseken keresztül lehet nyugtát készíteni. Majd 2021-ben ehhez kapcsolódva született meg az a szabályozás, aminek értelmében minden olyan vállalkozásnál, ahol van online pénztárgép, kötelezően meg kell teremteni a készpénzmentes fizetés lehetőségét.

Nem volt tehát más választás, mint beszerezni a megfelelő eszközöket. Idehaza több szolgáltató is (pl.: lapenztargep.hu) biztosít bérlési és vásárlási opciókat is. Legyen szó tehát online kasszáról vagy bankkártya terminálról, minden ilyen készülék egy helyen elérhető, az igényeidhez mérten.

Vásárlás vagy bérlés? Mivel jársz jobban?

Felmerülhet a kérdés, hogy mikor fogsz jobban járni, ha megvásárolod a készülékeket vagy hosszú futamidőre bérelni fogod? Egy üzlet beindításakor joggal mondható el, hogy minden forint számít. Ebből adódóan, érdemes alaposan meggondolnod, hogy egyszerre kiadsz egy nagyobb összeget vagy inkább spórolsz az első hónapokban.

Vannak további konstrukciók is, mint a kedvezményes vásárlás vagy használt készülékek beszerzése, amik megközelítőleg fele annyiért elérhetőek, mint a teljesen újak. Amit viszont tarts szem előtt, hogy nem lesz elég csak maga a kassza, ugyanis ahhoz nem mindig jár a pénztartó fiók, valamint további kiegészítőket is be kell szerezned, akárcsak a vonalkód olvasót, mérleget, vevő kijelzőt.

Válaszd bizalommal az LA Pénztárgépet!

Az LA Pénztárgép kifejezetten azért jött létre, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek teljesen megfizethetőek és maximálisan megbízhatóak. A többségében magyar fejlesztésű és gyártású eszközöknek a beszerzésén túl, a folyamatos szervizhátterük is biztosított, így probléma esetén gyors segítségre lehet számítani.

A személyre szabott fizetési konstrukciók révén, garantáltan megtalálja mindenki azt, amire a vállalkozásának szüksége van. Kérdés esetén bátran fordulj bizalommal a szakemberekhez és élj a kínálkozó lehetőségekkel!