Előfordul, hogy erős fejfájás gyötör bennünket, amit számtalan tényező okozhat. Szerencsés esetben egy fájdalomcsillapító enyhíti a tünetet, de amennyiben a fájdalom szinte állandósul, feltétlenül tennünk kell valamit ellene. A Medical Piercing Szalon hetente 60-80 embernek segít, akiknek a túlnyomó része „már 2-3 hét után enyhülésről vagy teljes migrén mentességről számol be”.

A migrén piercing használatával tehát nagyon jó eredmény érhető el. Nem pusztán a migrénes fejfájás szüntethető meg ezzel, hanem a cluster, a tenziós/hipertenziós és frontérzékeny fejfájások is. Tulajdonképpen a migrén piercing a fülben elhelyezkedő olyan akupunktúrás pontba kerül beszúrásra, aminek ingerlése fájdalomcsillapító és relaxáló hatással bír az egész szervezetre.

A nyugati világban csak az 1990-es években fedezték fel a divatékszerként használt migrén piercing fájdalomcsillapító hatását. Ez is véletlenül történt, mivel a viselők között jelentős mértékben csökkentek a fejfájás okozta panaszok. Ma már kutatják ennek hatását.

Piercing egyéb problémákra

Természetesen az ember más problémákkal is szembesül időnként, mint a függőség, a túlsúly vagy a változókorban jelentkező kellemetlen szimptómák. Nos, ezekre a bajokra szintén megoldást kínálnak a piercingek, hiszen ma már ismert a Slim, vagyis étvágycsökkentő, a klimax és Shenmen piercing.

Az étvágycsökkentő piercing viselése ajánlott kiegészítő módszerként fogyókúra esetére, de ideális választás a stresszből adódó falási rohamok leküzdésére is. Az utóbbi esetben ajánlott shenmen piercinget is bevetni az étvágycsökkentő mellé, mert így lényegesen hatékonyabb.

Hatására csökkenhet az étvágy, a cukor utáni sóvárgás, a gyorsételek iránti függőség, a stressz és a falási rohamok. Érdemes tudni, hogy a Slim piercing az anyagcserét is fokozhatja. A shenmen piercing optimális döntés lehet akkor, ha valaki stressztől, szorongástól, alvászavartól, depressziótól, fülzúgástól vagy valamilyen allergiától szenved. Függőség esetén szintén sikerrel vethető be ez a remek piercing.

Mások véleménye is elolvasható a portálon

Talán sokan viselnének ilyen jó hatású testékszert, de nem tudják, hogy hol szúrathatnák azt be maguknak. A medicalpiercing.hu weboldalon olyan modern szalon és a benne dolgozó szakemberek ismerhetőek meg, akik biztosan tudnak segíteni a bajban.

Hazánkban már több mint 10 000 embernek segítettek megszabadulni a fájdalmaktól, ezek közül sokan le is írták a véleményüket, tapasztalatukat ezzel kapcsolatban. A véleményeket elolvashatjuk a portálon. Van, aki úgy nyilatkozik, hogy a Shenmen piercing hatására sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett, a fájdalmai pedig jelentősen csökkentek.

Egy másik volt pácienst megnyugtatott a tény, hogy a szalonban a szakember állapotfelméréssel kezdte a kezelést. A piercing hatására nála is egyre ritkábbak a fejfájások. Női és férfi piercingek egyaránt vannak a szalonban, tehát mindkét nem tagjai megtalálhatják itt az ízlésüknek megfelelő ékszert, ami segít a problémáikon. Kiváló, türelmes szakember, higiénikus környezet vár minden betérőt ebben a szalonban.