Orfű büfé
Orfű büfé

Egy csendes, nyugodt környék, ahol a kikapcsolódás garantált, ráadásul kitűnő ételeket ehetünk. Orfű büfé ajánlott, ha éhséggel küzdünk, ugyanis nem kell messze mennünk, hogy felfedezhessük a fantasztikus étlapjukat. Mindemellett van a környéken csónakázó és horgásztó is, tehát bárki kiélvezheti a hely hangulatát.

Az Orfű büfé kiváló ételekkel vár, mindössze pár perc kocsival, ha tűrhetetlen a gyomrunk hívása és igazán jót akarunk falatozni. Hogy még jobban feldobja a térséget, van egy kemping is a közelben, ami nagy, árnyékot adó fákkal körülvett és ideális különböző fesztiválok, találkozók megrendezésére.

Az eddigi felsoroltak mellett, nem túl messze található a családias hangúlatú lovastanya, ami 50 hektáron terül el. Tehát látható, ezen a vidéken szinte mesebeli táj fogad, csodás látnivalókkal, vagyis mindenképpen bakancslistás vidék. Ha arra járunk, javasolt az Orfű büfé meglátogatása, ahol több mint 10 féle lángos is kapható, beleértve az édes és a sós ízeket is. Ha jót akarunk magunknak, ne hagyjuk ki!