olasz fagylalt Budapesten
Olasz fagylalt Budapesten

A kézműves fagylaltot gyártó cég 30 éves múltra tekint vissza. Kezdetben családi vállalkozásként indult, de a prémiumminőségnek köszönhetően, mára országosan ismertté váltak a termékek. Nem véletlen, hogy az olasz fagylalt Budapesten is ekkora népszerűségnek örvend. A cukrászdák színes pultjai mágnesként vonzzák nemcsak a gyermekeket, de a felnőtteket is. Nincs olyan, aki ellen tudna állni egy ilyen csodálatos látványnak.

A helyi termelőktől megvásárolt természetes alapanyagok kerülnek feldolgozásra, ami az ízekben is érezhető. Friss tejterméket, tojást és gyümölcsöt használnak. A modern technológiával felszerelt műhelyben minden higiéniai szabályt betartanak, mivel a fogyasztó egészsége nagyon fontos számukra. A gyártás után megfelelő hómérsékleten tárolják, ahol 60 napig megőrzi a szavatosságát. Az eladás nagytételben történik és több mint 100 partnerrel sikeresen együttműködnek. Az ország számos cukrászdájában megtalálható ez az ínycsiklandó finomság.

A rendeléseket hűtőautókkal szállítják 3 kg tégelyekben, optimális hőmérsékleten tartva. Nagyon változatos az ízvilág, a karamellástól a kókuszosig, közel 50 fajtából lehet választani. Olyan is van, ami más fagyizóban nem kapható. A cukrászda kirakatában 8 napig megőrzi a minőségét, de annyira finom, hogy pár napon belül a tégelyek kiürülnek. Látványra csodálatos, ízeiben pedig mennyei. A krémes olasz fagylalt sokak kedvencévvé vált. Nem könnyű választani, ezért ne is próbálkozzon csak egyetlen gombóccal!

A laktóz- és gluténérzékenyekre is gondoltak, ők is néhány termék közül nyugodtan fogyaszthatnak. A csapat sikeréhez nagyban hozzájárult a fagyi iránt szenvedélyük. A szintetikus aromák és porok helyett, természetes ízfokozóval érik el a kívánt minőséget. A kézműves termékek napjainkban igazi értéket képviselnek. Amennyiben Ön is szeretne partnerként sikeresen együttműködni a csapattal és ezt a prémiumminőségű fagylaltot megismertetni másokkal, akkor hívja az oldalon megadott telefonszámot vagy látogasson el a cég műhelyébe, ahol bővebb információval szolgálnak!