Elérhetővé válik álmaink otthona

Elérhetővé válik álmaink otthona

Az emberek sok mindenre képesek, hogyha pénzről van szó. Bármennyire is nagy a szükség, mindenképp érdemes a legális forrásokat választani a pénzszerzés érdekében.

A bankok manapság kedvező ajánlatokkal kecsegtetnek, csupán nem mindig olyan egyszerű megtalálni a megfelelőt. A lakáshitel szempontjából sincs lehetetlen kérdés. A jövedelmünknek megfelelően mi magunk is kiszámolhatjuk számos internetes hitelkalkulátor segítségével, hogy mekkora összeget igényelhetünk.

Többek között a jelzalog.com weboldalon is található egy ilyen program, ami megállapítja, hogy mely banknál mennyi lenne a havi törlesztő részlet és mennyi a várható futamidő.

A legtöbb bank esetében lehetőségünk van az első hónapokban fix kamatot igényelni, így az nem fog változni a szerződésben szereplő időtartam alatt. Ezeket felhasználóbarát lakáshitelnek is nevezhetjük. Ez kiszámíthatóbb konstrukciót biztosít az ügyfeleknek. Ezáltal nem fog senkit kellemetlen meglepetés érni a lakáshitel havi befizetése közben, a hirtelen megemelkedett kamat miatt.