Gurulós állványok építkezéshez

Gurulós állványok építkezéshez

A ház körüli munkák során néha szükség lehet egy ilyen eszközre, de még ilyenkor sem mindig indokolt a megvásárlása. A stabilepito.hu weboldalon azonban kitűnő gurulós állványok vehetőek bérbe a szükséges időszakra.

Sokkal előnyösebb megoldás, mintha feleslegesen vásárolnánk egy ilyen fémszerkezetet, például az eresz kitakarításához. Ha egy több méteres, magasan elhelyezkedő szakaszról van szó, akkor a gurulós állványokkal könnyebben fogunk boldogulni.

Szakember segítsége nélkül is össze lehet állítani, illetve szét lehet bontani. A tárolásukhoz nincs szükség nagy helyre. Speciális felületkezeléssel vannak ellátva a gurulós állványok. A csúszásgátló bevonat elengedhetetlennek számít a biztonság szempontjából. Emiatt nedves, kinti környezetben is használhatóak.

Ellenállnak a fizikai és a kémiai hatásoknak, ezért rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. Aki egyszer beszerzett egy gurulós állványt, annak valószínűleg többé nem kell lecserélnie azt, különösen akkor, ha egy Layher modellről van szó, ami híresen magas minőséget testesít meg.