szórólap nyomtatás
Szórólap nyomtatás

Amikor egy üzlet beindul, akkor nincs megállás. Ahhoz, hogy ez megtörténjen megfelelő reklámra van szükség. Itt kerül képbe a szórólap nyomtatás és tervezés, aminek óriási szerep jut a figyelemfelkeltés érdekében. Amennyiben szükség van több ezer darab egyedi méretű szóróanyagra, akkor nézd meg itt milyen kivitelek között lehet válogatni!

Az A4- A7 méretarány között, többoldalas és hajtogatott megoldások állnak rendelkezésre. Minél nagyobb a tétel, annál kedvezőbb árról lehet beszélni, ezért, ha már szórólap nyomtatás, akkor megéri nagyot mondani. A vásárlók gyakran nem is tudnak róla, hogy mire van szükségük egészen addig, amíg valamilyen formában szembesülnek az igényeikkel.

Mindent el lehet adni, csak jó reklámra van szükség ehhez. A szórólap nyomtatás esetében a kedvező ár-érték arány mellett többféle felületkezelési mód között lehet válogatni, amilyen a fényes vagy selyemfényű diszperziós, valamint az UV lakkozás, ami tartósabbá teszi a felületet a folyamatos napsütéssel szemben. Válogass igényre szabottan a felhozatalból!