A pénz a világot mozgató erő. Bár alaposabban megvizsgálva, hiába az anyagi javak, mert ez csak egy csereeszköz. A természet kellene maximális megbecsülésnek örvendjen, amiből minden létező nyersanyag származik, helyette óriási mértékben ki van használva. Amikor pedig ez visszaüt, akkor majd sokan nem tudják miért történt. De maradjunk a pénznél, mint univerzális fizetőeszköznél! Minden cégtulajdonosnak az alapvető felfogása, célja, hogy a tőkét növelje és ezért bármit képes megtenni. Erre szolgálnak a professzionális marketingstratégiák.

Minden tulajdonos azt szeretné, ha csak nála vásárolnának, mert így a konkurenseket maga mögé utasíthatja. A figyelemfelkeltés, a folyamatos akciók, a jó minőség és a vásárlási igényeknek való megfelelés tehát kulcskérdés. Azon túl, hogy már kötelezően meg kell teremteni a készpénzmentes fizetés esélyét, erre azért is megéri energiát fektetni, mert sokan a praktikum jegyében már inkább kártyával, telefonnal fizetnek. Nincs vesződés a bankjegyek számolgatásával, ami gördülékenyebbé teszi a tranzakciókat.

A széles kínálat miatt, azért van néhány alapvető dolog, amit megéri előtérbe helyezni a döntések során. A bankfüggetlen konstrukció talán az egyik leginkább mérvadó tényező, de nem az egyetlen. A strapabírás, SZÉP kártya elfogadás mellett, a hordozhatóság is lehet döntő. A CMO szerint ezt is vedd figyelembe, mielőtt bankkártya terminált vásárolnál. Boltokban a vezetékes típusok megfelelnek az igényeknek, de például az éttermekben kell a mobilitás. Amennyiben pedig kézbe veszed a készüléket, akkor nem mindegy annak súlya sem.

A CMO széles kínálatot biztosít, így nem lesz nehéz döntened, főleg, ha segítségül hívod a szakemberek véleményét. Az NFC fogadásra is összepontosíts! A QR kóddal való fizetés egyre gyakoribbá kezd válni, aminek megfelelve, tovább növelheted a vásárlók körét. A folyamatos használat mellett, a strapabíróság ugyanúgy döntő lehet. Jól gondold meg, hogy megvásárolod vagy csak bérled a készüléket! Ez utóbbi konstrukció további előnyökkel kecsegtethet, amik mellett kár lenne elmenned figyelem nélkül.