balatoni apartman
Balatoni apartman

Magyarország legnagyobb tava rengeteg szórakozási és pihenési lehetőséggel várja a nyaralni vágyókat. Számos gyönyörű balatoni apartman található mindkét parton. Az északi oldalon rengeteg látnivaló, érdekesség és kirándulási célpont található. A meseszép Badacsonyt mindenképpen érdemes meglátogatni.

Ez a hegy a turisták egyik kedvence, hiszen nagyon magas és jellegzetes. A felvidék természeti csodái közé tartozik a kőtenger. Ha Keszthelyre és környékére látogat, akkor megcsodálhatja a Festetics kastélyt és a helyi múzeum fantasztikus kiállítását. A balatoni apartman kényelmes ágyait élvezni fogja egy fárasztó túrázás vagy kirándulás után. A déli partot is meg kell említeni, hiszen a víz szerelmesei ezt a területet részesítik előnyben.

A tó itt lassan mélyül és az északi szél gyakran okoz erős hullámzást a strandon. A gyermekes családoknak a víz sekélysége miatt ideális választás. A balatoni apartman közelében kalandpark, játszótér, fagylaltozó és étterem is található, így a felhőtlen szórakozás biztosított.