Ha itt a tél vége, akkor kezdődik a síelési idény. Januárban és februárban nagyon sokan utaznak el Ausztriába, Olaszországba vagy Szlovákiába, hogy hódolhassanak a téli sportoknak. A Posta utasbiztosítás a téli sportokra is megfelelő ajánlatokkal rendelkezik, így nem csak a nyári pihenés esetén fordulhat ide.

A kínálatban vannak csoportos és családi kedvezmények is, melyek természetesen vonatkoznak a téli időszakra. A csoportos Posta utasbiztosítás azok vehetik igénybe, akik legalább egy járműben tízen utaznak. A családi kedvezmény igénybevételének kikötése a 18 év alatti gyermek szüleivel való utazása.

Mindezek figyelembevételével lehet a Posta utasbiztosítás kalkulátorral kikalkulálni azt, hogy mennyibe kerül a megadott időszakra ez a szolgáltatás. Ha síelni megy, akkor ezen ne spóroljon, mert ez az egyik legveszélyesebb sport, aminek a kapcsán történhetnek kisebb balesetek, amikor fel kell keresni a helyben lévő orvost. Ha van Posta utasbiztosítása, akkor mentesül az ilyenkor keletkező költségek megfizetése alól.

Ha valamivel nincsen tisztában, akkor nyugodtan tegye fel az éppen ügyletes ügyintézőnek a kérdéseit és biztos lehet benne, hogy kimerítő választ kap a biztosítással kapcsolatban.