vízhatlan anyag
Vízhatlan anyag

A Piramis webbolt hihetetlen bő felhozatallal várja azokat, akik függönyöket, rolókat, abroszokat és különféle drapériákat, lakástextíliákat szeretnének megvenni. A felhozatalnak szerves része a vízhatlan anyag, azaz a vízlepergető matéria, amelyik számtalan vidám színben megvehető az áruházban. A vízhatlan anyag fajták felhasználási lehetősége nagyon sokrétű.

Például esőkabátok, széldzsekik, illetve bel- vagy épp kültérre megfelelő székpárna huzat is készülhet belőlük. Megállják a helyüket, mint szivacshuzat a pelenkázó asztalon, de napernyő vagy épp a hintaágyra vízlepergető tető is készíthető ezekből. A shopban megtalálható termék kategóriákban sokféle vízálló, vízlepergető anyagot találhat az érdeklődő.

Ezek teljes mértékben alkalmasak ruhák előállítására, de épp úgy beválnak például takarásra, sátornak, esővédő függönynek, mobil garázsnak, szilajon tartott állatoknak esővédésre. A vízhatlan anyag tehát egy nagyon sokoldalú eszköz, amit előszeretettel alkalmaznak sok szituációban.

Rengetegen azért vásárolnak a piramisfuggony.hu weboldalon, mert itt nem csupán a kifogástalan színvonal csal mosolyt a vásárlók arcára, hanem a reális árak is. A vízhatlan anyag kedvező áron vehető meg, legyen szó bármilyen típusról is.

A szakemberek a függönyvarrásban is segítenek

A szakáruházat azért szeretik az emberek, mert itt a vásárlás mellett a tanácsadás és a különféle produktumok elkészítése is kérhető. Nagyon sokan döntenek a függönyvarrás szolgáltatás mellett, amelyiknek köszönhetően egy profi fogja elvégezni a gyakran komplex munkát. Ezzel pedig garantált a kifogástalan végeredmény.

Az online boltban számos méteráru, rövidáru és sok-sok lakástextil közül válogathat a kliens. Ezek lehetnek függönyök, rolók, hálószobai vagy éppen konyhai, fürdőszobai textilek is. Ha pedig megvan a jó matéria a függönyhöz, akkor kérhető a függönyvarrás. Természetesen a folyamat során a szaki 100 százalékosan figyelembe veszi azt, amit a megrendelő akar. A függönyvarrás ezért is zárul kiváló végeredménnyel.

Érdemes megnézni a fényáteresztő és sötétítő függöny kategóriát is. Ennek a kettőnek az érdekessége, hogy a kiválasztott textilből nemcsak a hagyományos formában, hanem akár lapfüggöny, vagy római roló formájában is megoldható a függönyvarrás.”