Sokan csak azért vásárolnak kandallót és telepíttetik a nappaliba, hogy romantikus estéken gyönyörködhessenek a lángok játékában a párjukkal, tehát a kellemes hangulat miatt. Pedig a vízteres kandalló olyan szerkezet, amivel a ház központi fűtése is megoldható. Így egyetlen berendezéssel biztosíthatjuk a családunknak a kellemes hőmérsékletet, még a leghidegebb téli napokon is. Ez könnyen megoldható, ha egy minden szempontból megfelelő, színvonalas fűtőberendezés megvásárlása mellett határozunk.

A benkel.hu webshop termékpalettáján nagyon sok és sokféle kályha lelhető fel, ezek között kapott helyet a vízteres kandalló is. A gyártó kiváló termékeket tervez és gyárt le, mindegyiket minőségi hazai alapanyagokból. Nagyon sok elégedett vásárlóval büszkélkedhetnek, hiszen az általuk megalkotott fűtőberendezések hosszú éveken keresztül kifogástalanul működnek. Sokan döntenek a vízteres kandalló beszerzése mellett, mivel rengeteg előnyt biztosít a tulajdonosának. A termékpaletta tagjai között más modellek is vannak.

Nem ritka vétel a sütős kandalló sem

Egy ilyen modellel több legyet üthetünk egy csapásra, mert melegít, a tűz látványában gyönyörködhetünk és még a vacsorát vagy ebédet is elkészíthetjük rajta. Ugyanis a sütős kandalló a vállalkozásnak az a saját fejlesztésű terméke, amelyiknél a tűzkamra fölött hőhasznosító sütő került elhelyezésre. Voltaképpen a 40×30 cm sütőrész alatt egy samott lapot helyeztek el a gyártók, ami egyrészt megakadályozza, hogy leégjen az étel, másrészt pedig melegen tartja azt. A samott lap szükség esetén cserélhető, a belső sütődob kihúzásával.

A sütős kandalló tökéletesen alkalmas tésztafélék, húsok, zöldségek sütésére, tehát igazi ínyencségeket készíthetünk el a használatával. A legtöbb családi háznál a konyha és a nappali közötti falba szokták telepíteni, mert ez a legpraktikusabb megoldás. Korrekt áron juthat a birtokunkba a sütős kandalló, ha ettől a cégtől vásároljuk meg. Közvetlenül a gyártótól megvenni elég sok megtakarítást jelent. Többféle kialakítású, színvonalas kandalló lehet a miénk, tehát olyat választhatunk, amilyet szeretnénk.