Hunter öntözőrendszer

Kertes házak mellett elhaladva üdítő látvány a gondozott, szépen zöldellő kert. Nemcsak maga a tulajdonos érzi magát jobban egy ilyen otthonban, hanem az egész környéket hangulatosabbá varázsolja. Természetesen tenni is kell valamit annak érdekében, hogy egy kert jól nézzen ki.

A Hunter öntözőrendszer jelentősen megkönnyíti a zöld területek karbantartásával kapcsolatos teendőket, és hosszú távon sokkal gazdaságosabb. Mi az előnye ennek a technikának? Nagyon kevés időt igényel. Mindössze annyit kell tenni, hogy a szükséges alkatrészeket a megfelelő módon be kell szerelni, és biztosítani a vízforrást.

Igény szerint be lehet állítani azt, hogy mekkora területet locsoljon, a különböző fúvókáknak, öntözőfejeknek köszönhetően nem marad ki egy kis terület sem, illetve nem lesz olyan, ami több helyről is vizet kap. A beszerelés után a Hunter öntözőrendszer a beállításnak megfelelően fogja locsolni az adott területet. Az esőérzékelő esős időben leállítja a rendszert, így nem fogja feleslegesen használni a vizet.