Napelemek

Napelemek

Hazánkban a napos órák száma igen magas. Ha tőlünk sokkal északabbra fekvő országokban is megéri a napelem felszerelése, akkor nálunk mindenképp. Egyetlen kitétel van, semmiképpen ne árnyákos helyre kerüljön, mivel fontos, hogy minél magasabb legyen a napos órák száma, aminek a napelem ki van téve.

Az igaz, hogy az ebbe való befektetés még mindig nem csekély, de miután felszerelésre került, az energiatermelés költségmentes. A vásárlás előtt mindenképp környezeti tanulmányt végzünk, tehát senki sem zsákbamacska módon telepíti a paneleket.

Attól sem kell félni, hogy a téli időszakban nem lesz elég napsütés, hiszen hazánk elhelyezkedése folytán, az igen kedvező környezeti adottságokkal bíró országok közé tartozik. Így a napelem telepítés mindenképp gazdaságos lesz.

Munkatársaink a vásárlást megelőzően minden szükséges információval ellátják vásárlóinkat és mindenben a segítségükre lesznek. Ez egy közepesen nagy beruházás, tehát természetes, hogy több információra van szükség, mint egy sok éve ismert és bejáratott termék esetében.