csillámtetoválás
Csillámtetoválás

Nem csupán a gyermekek körében népszerű. Néhány évvel ezelőtt nagyon felkapott volt, szinte minden korosztályban adódott olyan ember, akinek a karján, hátán, más testrészén arany, ezüst, fekete ideiglenes tetoválás, esetleg csillámtetoválás díszelgett.

Ez utóbbiak a mai napig kelendőek, főként falunapokon, városnapokon, különböző rendezvényeken találni kitelepült pultokat, amelyeknél színesebbnél színesebb mintákat készítenek. Az ilyesmi nincs korhoz, nemhez kötve, így a szülők és a gyermekek egyaránt viselik.Ezeket sablonnal készítik, illetve külön kapható csillámporral. A port erre a célra gyártott ragasztóval fixálják, így biztosítva a tartósságot.

Az ekszerem.hu oldalon mindezek beszerezhetőek, ezen felül pedig henna készítő szettek, púderecsetek, arcfestékek, festékpaletta, henna tölcsér, valamint különböző mintával csillogó tetoválás is található. Nyárral, ahogy beindul a fesztiválszezon, újra felkapottá válhatnak ezek a termékek. Egy csillámtetoválás vagy ideiglenes változat néhány napig kitart.