Ahogy közeledik a tavasz, a meleg csizmákat eltüntetjük a szekrényből és elővesszük a könnyebb lábbeliket, amelyek tökéletesek az év ezen időszakához. A márkás DD Step cipők divatos mintákkal és színekben kaphatóak, hogy minden viselőjüknek megfeleljenek ilyenkor.

A tavasz a legjobb évszak a félcipőknek, hiszen hatékonyan védenek a túlzott hideg ellen, ugyanakkor lehetővé teszik a korlátlan szabadtéri tevékenységet. A DD Step cipők megbízható választásnak bizonyulnak a sétához, a játszótérre, kiránduláshoz vagy az udvaron való időtöltéshez.

Speciális szabásuknak köszönhetően, nagyon kényelmesek a lábaknak. A felsőrész nem nyomja az érzékeny pontokat, így nem járul hozzá a kellemetlen horzsolások kialakulásához, a párnázott talp pedig minden lépést könnyeddé tesz.

További támogatást nyújt a csúszásgátló bevonat, valamint a praktikus tépőzár, amelyek megkönnyítik a DD Step cipők önálló fel- és levételét. A supinált talpbetétek támogatják a láb helyes helyzetét és megakadályozzák a túlzott befelé dőlést is.