kender olaj
Kender olaj

Kétség sem fér a tényhez, hogy a természetes készítmények rendkívül jótékony hatással vannak az emberi szervezetre, betegségek előzhetőek meg, illetve kezelhetőek ezekkel. Nagyon sokféle van és talán nem annyira ismert a kender olaj, pedig sok mindenben támogatja az egészség megtartását.

A cbdrendeles.com webáruház által forgalmazott Medihemp BIO kender olaj CBD-vel tulajdonképpen táplálék-kiegészítő, de alkalmas bőrápolásra is. Kíméletes eljárással készül, a kendermag minden értékes összetevője megmarad benne. Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat, hozzáadott CBD-t, terpéneket, flavonoidokat és természetes fenolvegyületeket tartalmaz.

Fontos tudni, hogy a kender olaj linolénsavban is gazdag, ami csak nagyon ritkán fordul elő az élelmiszerekben. Egészségügyi hatásai közé tartozik, hogy stimulálja az immunrendszert, támogatja a szív- és érrendszert, szabályozza a vércukrot és koleszterinszintet. Ugyanakkor a kender olaj táplálja és egészségesen tartja a bőrt. Olívazöld színe és olajos, diós íze van ennek a készítménynek.