pillangókés
Pillangókés

Valószínűleg, mindannyian emlékszünk a régi szép időkre, amikor nagyapánkkal a mezőre indultunk, és már alig vártuk az uzsonna idejét, amikor is ő elővette a bicskáját, és azzal készített nekünk finom falatokat. Persze ma már sokkal modernebb és tegyük hozzá, veszélyesebb vágóeszközök az elterjedtebbek, mint például a nagy múltú pillangókés, amely a 800-as évek környékéről ered. A pillangókés először a Fülöp-szigeteken terjedt el.

Voltaképpen ez az eszköz egy gyorsan nyitható és zárható eszköz, de nagyon kell vigyázni, mert használatának profi elsajátítása sok gyakorlást igényel. De amennyiben ezt megtanuljuk, cserébe egy igazán félelmetes közelharci eszköz tulajdonosai lehetünk, amelynek már a látványos nyitása-zárása is pszichikai ráhatás az ellenfélre. De ahhoz, hogy a sérüléseket elkerüljük, érdemes egy gyakorlókéssel kezdeni a használat megtanulását. Nagyon fontos információ, hogy a pillangókés közbiztonságra veszélyes eszköznek minősül, ezért szigorúan tilos közterületeken viselni.

Ennek ellenére, azért az urak szeretik, ha van a tulajdonukban egy ilyen remek, kimondottan férfias darab, amelyet most Ön is beszerezhet az ezkes.hu webáruházból. Számos variáció közül lehet választani, a klasszikus formától a modern formatervezésig, az olcsóbbaktól a jobb minőségig, amelyeknél a penge kiváló acélból készül, a fogantyúja pedig lehet titánból vagy szénszálból is. Például a készleten lévő Benchmade 62 Bali-song pillangókés egy különleges darab, amelynek olyan a formája, mint egy jó munkakésnek. Sokkal praktikusabban használható mindennapi feladatok elvégzésére, mint a legtöbb pillangókéspenge.

Ez D2 acélból készült, nagyon jó az éle. Bármilyen munkát végezzünk is vele, biztos, hogy hosszú ideig ki fog szolgálni bennünket. Eme pillangókés markolata könnyített kialakítású, rozsdamentes acél. Igazán könnyű kinyitni és használni, a végén kialakított zárópereceknek köszönhetően. A termék paramétereiről és kiváló tulajdonságairól minden információt megtudhatunk, a fotója melletti leírásból.