Egy fárasztó munkanap után, amikor mindenünk fáj és úgy érezzük, hogy soha nem lesz vége ennek az állapotnak, egy masszáspisztoly azonnali enyhülést adhat. Ez a nagyszerű találmány pillanatok alatt képes ellazítani a merev izmokat és helyreállítani a vérkeringést, így az izomszövetek hozzájuthatnak a regenerálódásukhoz szükséges oxigénhez és tápanyagokhoz.

A masszázspisztoly a legmodernebb segédeszközök egyike, ami sportolóknak különösen ajánlott egy kimerítő edzés után, de természetesen más célcsoportok is sikeresen használhatják.

Előnyei közé tartozik, hogy mindössze 1200 grammot nyom és a markolata csúszásgátlóval van ellátva, így hosszú percekig könnyen és biztonságosan tarthatjuk a kezünkben, miközben elfáradt izmainkat az eszköz 6 különböző fejének köszönhetően más-más erősséggel mozgatjuk meg.

A Niyodo online boltban kapható VI. Black masszázspisztoly 2500 mAH teljesítményű, vezeték nélküli akkumulátorának élettartama legkevesebb 4, legtöbb 6 óra, így egy kiadós gyalogtúrára is érdemes magunkkal vinnünk, mert a pihenők alatt garantáltan a segítségünkre lesz.